רעיונות בבקשה! איזה מרק כדי להגיש בארוחת ערב ראש השנה? br brאז קבלו מרק נהדר שיכול להתאים לכל חג. קליל , מיוחד ולא נדוש. משתלב עם ארוחה בכל סגנון. br brפעם שכחתי להוסיף את רוטב הסויה - גם אז היה נפלא br brעצה אישית _ אל תוותרו על הוספת השום המטגן. הוא הופך את המרק למיוחד ביותר.
|
|
רעיונות בבקשה! איזה מרק כדי להגיש בארוחת ערב ראש השנה? br brאז קבלו מרק נהדר שיכול להתאים לכל חג. קליל , מיוחד ולא נדוש. משתלב עם ארוחה בכל סגנון. br brפעם שכחתי להוסיף את רוטב הסויה - גם אז היה נפלא br brעצה אישית _ אל תוותרו על הוספת השום המטגן. הוא הופך את המרק למיוחד ביותר.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ליטר מרק עוף צח
100 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות דקות
50 גרם נבטים
1 גבעול סלרי, חתוך לקטעים באורך כ-3 ס"מ
15 פטריות שמפינין טריות, פרוסות דק
כ- 10 גבעולי כוסברה טרייה, קוצצים דק ( אני הכנתי עם פטרוזילה כדי לא להתנגש עם שונאי הכוסברה)
2 בצלים ירוקים, קצוצים לקטעים באורך של 3 ס"מ
להגשה - רוטב סויה ( רצוי של קיקו מן)
פלחים של שום מטוגן
אופן ההכנה
מביאים את המרק לרתיחה. מוסיפים את רצועות העוף, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 3 דקות.
מחלקים את הירקות בין קערות המרק ויוצקים עליהן את המרק הרותח.
מטפטפים מעט רוטב סויה ומגישים.
אם רוצים, אפשר לטגן כמה שיני שום קלופות ופרוסות דק, במעט שמן, כדקה, מבלי שיחרכו, ולהוסיף למרק, לפי הטעם
מגיש:
מקור: עיתון -לא זוכרת איזה
שתף את המתכון