חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עוף בסגנון יפאני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רעיונות בבקשה! איזה מרק כדי להגיש בארוחת ערב ראש השנה? br brאז קבלו מרק נהדר שיכול להתאים לכל חג. קליל , מיוחד ולא נדוש. משתלב עם ארוחה בכל סגנון. br brפעם שכחתי להוסיף את רוטב הסויה - גם אז היה נפלא br brעצה אישית _ אל תוותרו על הוספת השום המטגן. הוא הופך את המרק למיוחד ביותר.
מרק עוף בסגנון יפאני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רעיונות בבקשה! איזה מרק כדי להגיש בארוחת ערב ראש השנה? br brאז קבלו מרק נהדר שיכול להתאים לכל חג. קליל , מיוחד ולא נדוש. משתלב עם ארוחה בכל סגנון. br brפעם שכחתי להוסיף את רוטב הסויה - גם אז היה נפלא br brעצה אישית _ אל תוותרו על הוספת השום המטגן. הוא הופך את המרק למיוחד ביותר.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ליטר מרק עוף צח
100 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות דקות
50 גרם נבטים
1 גבעול סלרי, חתוך לקטעים באורך כ-3 ס"מ
15 פטריות שמפינין טריות, פרוסות דק
כ- 10 גבעולי כוסברה טרייה, קוצצים דק ( אני הכנתי עם פטרוזילה כדי לא להתנגש עם שונאי הכוסברה)
2 בצלים ירוקים, קצוצים לקטעים באורך של 3 ס"מ
להגשה - רוטב סויה ( רצוי של קיקו מן)
פלחים של שום מטוגן
אופן ההכנה
מביאים את המרק לרתיחה. מוסיפים את רצועות העוף, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 3 דקות.
מחלקים את הירקות בין קערות המרק ויוצקים עליהן את המרק הרותח.
מטפטפים מעט רוטב סויה ומגישים.
אם רוצים, אפשר לטגן כמה שיני שום קלופות ופרוסות דק, במעט שמן, כדקה, מבלי שיחרכו, ולהוסיף למרק, לפי הטעם
מגיש: שרון שני
מקור: עיתון -לא זוכרת איזה
שתף את המתכון