הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות פרורי לחם ,2 כפות מנופות של קמח רגיל חלק א"
1 חבילת אבקת אפיה
_____________________
6 ביצים מופרדות , רבע כוס מים , 1 כוס סוכר חלק ב"
_____________________
ריבה אדומה למריחה על העוגה
____________________
שלושת רבעי כוס מים
שלושת רבעי כוס סוכר חלק ג"
מעט רום אם רוצים
___________________
שמנת מתוקה , שתי כפות סוכר
אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי חלק א" לשים בצד.
להקציף את החלבונים להוסיף את הסוכר באיטיות ואחר כך את המים ואת החלמונים להמשיך להקציף עוד דקה שתיים , להוסיף כף אחר כף מתערובת חלק א" להעביר לתבנית ולאפות ב-150 מעלות עד שיזהיב. בסיר להרתיח את תערובת ג" ולשפוך על העוגה בעודה חמה . אחרי 15 דקות למרוח אותה עם הריבה. את השמנת המתוקה מוקצפת עם שתי כפות הסוכר למרוח מעל ולקישוט אפשר לפזר מעט פרורי לחם.
מגיש:
מקור: לא ידוע
שתף את המתכון