חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתחי חזה עוף וירקות בקדרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלוב של חזה עוף וירקות עם תיבול מתאים - ארוחה מלאה. brהעוף סופג מטעמי הירקות והירקות משתבחים בקדרה.
נתחי חזה עוף וירקות בקדרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלוב של חזה עוף וירקות עם תיבול מתאים - ארוחה מלאה. brהעוף סופג מטעמי הירקות והירקות משתבחים בקדרה.
הוראות הכנה
מרכיבים
800 גר' חזה עוף (טרי או מופשר במקרר לילה קודם)
2 חצילים (כ-600 גרם סה"כ)
4 גזרים (כ- 300 גרם סה"כ)
2 בצלים (כ-250 גרם סה"כ)
3 שני שום
½ כוס רוטב ברבקיו
¼ צרור פטרוזיליה טריה
מעט מלח
2 כוסות מים
2 כפות מחוקות אבקת מרק עוף (קנור)
1 כף מחוקה אבקת מרק בצל (קנור)
2 טיבוליות "ניחוח צלי"- קנור
½ כוס שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
לחמם את התנור ל 180 מעלות צלסיוס (טורבו)
לשמן בשכבה דקה את תחתית קדרת האפיה (השתמשתי בקדרת חרס עם מכסה )
לנקות את חזה העוף מגידים ושאריות שומן. לחתוך לנתחים ברוחב (כ-3 ס"מ)ולהשרות ברוטב ברבקיו .
לקלוף את החצילים ולחתוך לפרוסות כ- 2 ס"מ. להמליח קלות משני הצדדים - לטגן במחבת חמה עם שמן הזית משני הצדדים עד קבלת גוון חום בהיר. להוציא על ניר סופג לספיגת עודף השמן. לקלוף גזרים ולחתוך לקטעים של 3 ס"מ בערך. לקלף בצלים ולחתוך לפרוסות כ-1 ס"מ עובי. לקלוף את השום ולפרוס לפרוסות דקות. בכלי נפרד לערבב את המים אבקות המרק וקוביות התיבול (מרוסקות).
סדור בקדרה:
שכבה ראשונה : בצל, שום,גזר.
שכבה שניה: נתחי העוף ברוטב ברבקיו
שכבה עליונה: חצילים פטרוזיליה
על הסידור שערכנו - לצקת את הנוזלים (שהכנו בכלי הנפרד)
לאפות מכוסה ½1 שעות.
לקרר על רשת - אפשר להגיש אחרי 10 דקות קרור על הרשת (מכסה פתוח)
בתיאבון.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון