הוראות הכנה
מרכיבים
גזר קטן פרוס או חתוך לקיסמים דקים
חצי גבעול סלרי חתוך לרצועות דקות
חצי גמבה אדומה חתוכה לרצועות
פלפל חריף פרוס
רבע קולורבי חתוך לקיסמים
2/3 כוס כרוב סגול חתוך לרצועות דקות
פרח כרובית קטן מפורק לפרחים קטנים
חופן שמיר קצוץ
חצי לימון פרוס
לתחמיץ:
2 כוסות מים
2 וחצי כפות מלח
חצי כפית סוכר
3 כפות מיץ לימון
3 כפות חומץ
כפית אבקת שום
כפית כורכום.
אופן ההכנה
מרתיחים במשך 3 דקות את כל חומרים. לתוך צנצנת אטומה דוחסים את הירקות (הם צריכים להיות כמה שיותר דחוסים).
יוצקים את התחמיץ על הירקות ומכניסים למקרר ל- 3 ימים.
מגיש:
מקור: מתן קדר , אתר סקופ
שתף את המתכון