הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים מופרדות 1/4 / 3כוס דבש 1/2 כוס שמן 1/4 כפית ציפורן טחונה כפית קינמון קורט מלח 1/1/2 כוס קמחכפית אבקת אפייה *לצפוי כוס אבקת סוכר 3 כפות מים חמים כף מיץ לימון
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב וגמיש בקערה גדולה מערבבים את החלמונים הדבש השמן הצפורן הקינמון ומעט מלח לתערובת אחידה מוסיפים את קצףהחלבונים בתנועות קיפול מנפים את הקמח ואבקת אפייה מוסיפים אותם לתערובת בתנועת קיפול עד להבלעת כל הקמח יוצקים את התערובת לתבנית 26 חלולה מעוטרת או לשני תבניות אינגליש קייק משומנות היטב אופים בתנור שחומם מראש כשעה או עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש מוציאים ומצננים את העוגה מהתבנית לאחר כ20 דקות מערבבים את חומרי הציפוי לתערובת אחידה יוצקים על העוגה המוכנה בתאבון ובהצלחה חג שמחחחחחח מואההההההההההההה
מגיש:
מקור: המצאה
שתף את המתכון