חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חרוסת מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל פסח מתחננים שהכין חרוסת זו. והיא באמת מעדן גם לאכול אותה כקינוח סתם. br
חרוסת מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל פסח מתחננים שהכין חרוסת זו. והיא באמת מעדן גם לאכול אותה כקינוח סתם. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 תפוח עץ רצוי סמיט או גרנד
1 בננה
אגוזי מלך
תמרים ללא חרצנים (לא ממרח תמרים)
ברנדי או יין אדום
אופן ההכנה
מקלפים תפוח עץ ומגררים דק בפומפיה.
מועכים עם מזלג את הבננה ומוסיפים לתפוח עץ.
מחבילת תמרים ללא חרצנים או מתמרים חיים מוצאים את הגרעינים וכל חלק קשה אחר(כדי לא לשבור את השיניים) ומוסיפים לתערובת.
טוחנים את אגוזי המלך ומוסיפים לתערובת.
מוסיפים לה יין ומערבבים טוב טוב עד שנוצרת עיסה אחידה גם מבחינת הטעם.
מגיש: raaya
מקור: סבתא שלי
שתף את המתכון