הוראות הכנה
מרכיבים
6 גזרים מגוררים
1 צרור עירית
200 גרם פקאן סיני שבור
לרוטב: 8 כפיות חרדל דיז'ון
1 כוס שמן קנולה
חצי כוס חומץ (5%)
8-12 שיני שום (לפי הטעם)
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
4 כפות סוכר חום
אופן ההכנה
מעבדים את כל חומרי הרוטב במעבד מזון. קוצצים את העירית ומניחים בקערה יחד עם הגזר. מוסיפים מחצית מכמות האגוזים ויוצקים מעל את הרוטב. מערבבים היטב ומעבירים לכלי הגשה. מפזרים מעל את יתרת האגוזים.
מגיש:
מקור: הילה מורן לחוברת דיינרס
שתף את המתכון