הוראות הכנה
מרכיבים
6 כוסות קמח מנופה
כפית מלח
שתיים וחצי כוסות מים
10 כפות דבש
100 גרם חמאה
שמן לטיגון
אופן ההכנה
בקערה עמוקה לערבב את הקמח המלח והמים ללוש לקבלת בצק אחיד
לכסות ולהשהות ל30 דקות
ללוש פעם נוספת ולהשהות שנית ל30 דקות
יוצקים מעט שמן למחבת ומחממים קלות
שוטחים את הבצק על משטח עבודה לעובי כ חצי ס"מ
חותחים לריבועים ומתגנים קליות צד אחד הופכים לטיגון הצד השני
מוסיפים על החלק העליון חמאה ודבש
מוגש חם כחביתית או מגולגל
בתאבון
מגיש:
מקור: תימן
שתף את המתכון