הוראות הכנה
מרכיבים
צלי בשר מס' 5
2 גבעולי כרפס
2 גזרים
1 בצל
1 תפוחי אדמה
1/2 כף פפריקה
1/4 כף כורכום
מלח, פלפל שחור
אבקת מרק בשר
1/4 כפית אגוז מוסקט
3 מקלוני קינמון
1/4 כפית זינגויל
1/4 כוס שמן
1 כוס יין אדום
מים, 1/2 סיר
אופן ההכנה
1. לתוך סיר לחץ מכניסים את הבשר השלם בתוספת הירקות החתוכים לקוביות גדולות.
2. מוסיפים את התבלינים למעט אגוז מוסקט, זינגויל וקינמון.
3. מוסיפים כוס יין, שמן ומים עד לכיסוי הבשר.
4. מבשלים 3/4 שעה.
5. מקררים את הבשר לחלוטין.
6. את הירקות מועכים ומכניסים לסיר יחד עם הנוזלים.
7. פורסים את הבשר שהתקרר, מוסיפים לירקות יחדמ עם אגוז מוסקט, זינגויל וקינמון
ומבשלים על להבה נמוכה מכוסה כשעה וחצי.
מגיש:
מקור: אתי בן שושן
שתף את המתכון