הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס דבש
1 כוס שמן
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית קינמון
1 כפית ציפורן
1/2 כפית אבקת ג'נג'ר
3 בצים
6 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה
1. מחממים כוס דבש על להבה נמוכה עד למצב נוזלי, תוך כדי ערבוב מוסיפים שמן, סודה לשתיה, קינמון, ציפורן אבקת ג'נג'ר.
2. בקערה נפרדת טורפים ביצים מוסיפים את תערובת הדבש בהדרגה, מקפלים פנימה את הקמח טאבקת אפיה. מערבבים עד לתערובת חלקה ואחידה.
3. מצננים במקרר כחצי שעה, יוצרים כדורים אחידים בגודלם, מניחים על גבי נייר אפייה ומורחים בחלבון .
4. אופים כ- 15 דקות בחום בינוני עד לתפיחה קלה וקבלת ברק.
מגיש:
מקור: ידיעות אחרונות
שתף את המתכון