חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כיסנים (קרפלעך) ממולאים בבשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל שתמיד מתגעגעים לאכול אותו brנהוג לאכול את זה גם בארוחה מפסקת
כיסנים (קרפלעך) ממולאים בבשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל שתמיד מתגעגעים לאכול אותו brנהוג לאכול את זה גם בארוחה מפסקת
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים לבצק מצרכים למלית
כוס קמח 2 כפיות שומן עוף
1 ביצה 2 כפות בצל קצוץ דק
2 כפיות מים 100 גר' בשר בקר מבושל וטחון
קורט מלח 1 ביצה טרופה
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
ללוש את החומרים לבצק , לבצק אחיד .
מרדדים לעלה בגודל 30על 30 ובעובי של כ-1/2 ס"מ חותכים בסכין ל-16 ריבועים
שמים כמות מתאימה של מלית באמצע כל ריבוע מקפלים למשולש ומהדקים ניתן להרטיב את קצות הריבוע במברשח לחה כדי שידבק טוב יותר, את קצבות המשולש בחלק המקופל מצמידים זה לזה.
מרתיחים ליטר מים עם כפית מלח ומבשלים את הכיסנים כ-20 דקות
מקובל להגיש אותם בתוך קערת מרק עוף צח.
הכנת המלית: לטגן את הבצל עד שמזהיב ולערבב עים שאר החומרים.
מגיש: יעקב
מקור: מאכל מסורתי של יהדות אירופה
שתף את המתכון