הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם פקאן קצוץ גס
250 גרם חמאה
שלשת רבעי כוס סוכר
שתים וחצי כוסות קמח מנופה
אבקת סוכר
תבנית תנור עם נייר אפיה
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 190 מעלות
שמים את כל החומרים בקערה ולשים עד קבלת בצק אחיד
יוצרים מהבצק כדורים שוטחים מעט ועורכים בתבנית
אופים כ15 דקות [ עד הזהבה] ומוצאים מהתנור
מפזרים אבקת סוכר ומאחסנים בכלי אטום.
בתאבון
הערה: במקום פקאנים אפשר להשתמש גם בצנובר או פיסטוק או שקדים.
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון