הוראות הכנה
מרכיבים
רבע כוס בצל קצוץ מאודה בשמן
רבע כפית שום קצוץ דק
רבע קילו בשר כבש טחון
רבע קילו בשר בקרטחון
רבע כפית סודה לבישול מומסת ב2 כפות מיים
ביצה טרופה
כפית פפריקה
כפית מלח
פטרוזיליה לקישוט
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים
יוצקים מהם קציצות קבב ומקררים לפחות שעה
משחילים על שיפוד ברוחב הקבב ולא האורך ברווחים של 5 ס"מ
אפשר לצלות על גריל פחמים או בתנור במרחק 10 ס"מ מהאש כ 8 דקות
מגישים עם קישוט פטרוזליה
בתאבון
מגיש:
מקור: תורכי [טיים מגזין]
שתף את המתכון