חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט אטריות שעועית ועוף בשומשום וליים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט אטריות שעועית ועוף בשומשום וליים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם אטריות שעועית דקות
½ ק"ג חזה עוף שלם
5 ס"מ זנגביל טרי פרוס
6 גבעולי בצל ירוק
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
1 מלפפון חתוך לרצועות דקות
1 כוס נבטי שעועית
1 כוס עלי כוסברה
½ כוס עלי נענע
2 כפות שומשום קלוי
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
½ כוס מיץ ליים טרי
1 כפית שמן שומשום בהיר
אופן ההכנה
מניחים את האטריות בקערה ויוצקים עליהם מים רותחים ומשהים למשך כחמש דקות. שוטפים במים קרים, מסננים ומייבשים היטב.
מרתיחים חצי ליטר מים עם גבעולי הבצל הירוק והזנגביל. מוסיפים את העוף למשך 2 דקות, מכבים את האש, מכסים את הסיר ומשהים לעשרים דקות. מוציאים את העוף ומצננים לטמפרטורת החדר. קורעים את העוף בידיים לחתיכות בכיוון הסיבים. מערבבים בקערה את העוף, אטריות השעועית, הירקות, עלי התיבול והשומשום הקלוי.
מערבבים את הצ'ילי, מיץ הליים ושמן השומשום היטב. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים לפיזור אחיד.
מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: שף טוני אנג'י ממסעדת לופ נודלס
שתף את המתכון