הוראות הכנה
מרכיבים
4 אגסים יפים
לימון
100 גרם חמאה רכה
4 כפות אבקת סוכר
ביצה
100 גרם שקדים טחונים
רבע כפית קינמון
8 מסמרי ציפורן
אופן ההכנה
מילוי:
מערבבים היטב חמאה רכה אבקת סוכר ביצה ושקדים טחונים
קולפים וחוצים את האגסים לאורכם ומורחים במיץ לימון למנוע השחרה
בעזרת כפית מוצאים את הליבה ויוצרים מעין קערית קטנה למילוי
ממלאים בקרם השקדים ונועצים מסמר ציפורן ומפזרים קמצוץ קינמון
אופים בתנור שחומם ל200 מעלות כ 15 דקות
להגשה מומלץ עם כדור גלידת וניל
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון