הוראות הכנה
מרכיבים
כוס מים
רבע כוס סוכר
6 בננות
100 גרם צימוקים לבנים
חצי כוס רום
אופן ההכנה
משרים את צימוקים ברום למשך שעה
בסיר שיכיל את הבננות בנוחות מבשלים את הסוכר והמים על אש בינונית עד שהסירוף מזהיב
מוסיפים את הבננות קלופות ומבשלים למשך 5 דקות ללא מכסה מגלגלים את הבננות בסירופ
תוך כדי
מוצאים את הבננות לצלחת הגשה מוסיפים חופן צימוקים ומגישים חם
רגע לפני הגשה מחממים במחבת 3 כפות רום מרתיחים מסיטים את המחבת בכדי שהרום יבער
[ בזהירות רבה] ויוצקים על הבננות
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון