הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה :
5 ביצים
12 כפות סוכר
כף שמן
4 כפות אבקת קקאו
לציפויים :
1 חבילה שוקולד רוזמרי
1 חבילה שוקולד מריר
2 שמנת מתוקה
2 כפיות סוכר
אופן ההכנה
להקציף 5 חלבונים עם 6 כפות סוכר
לערבב 5 חלמונים עם כף שמן 6 כפות סוכר ו4 כפות קקאו
לערבב בעדינות את שני החומרים להעביר לתבנית עגולה ולאפות כ40 דקות עד קיסם יבש.
לצנן את העוגה ולחצות אותה לשתיים.
להמיס את חבילות השוקולד להוסיף שמנת מתוקה אחת להקציף הכל עם כפית אחת סוכר
למרוח את התערובת עלעל חצי עוגה ולחסות עם החלק השני
להקציף את החבילת השמנת השניה עם 2 כפיות סוכר
למרוח על החלק העליון של העוגה ולגרד עליה שוקולד מריר
לצנן במקרר ל3 שעות ולהגיש
מגיש:
מקור: שלומית
שתף את המתכון