חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבועי אגוזי מלך בקרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות מצוינות לאוהבי אגוזי מלך
ריבועי אגוזי מלך בקרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות מצוינות לאוהבי אגוזי מלך
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
1 ביצה
כפית תמצית וניל
300 גרם קמח מנופה היטב
500 גרם אגוזי מלך שלמים
למילוי הקרמל :
200 גרם סוכר
מיכל שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
אופן ההכנה
מערבבים את החמאה אבקת הסוכר ובהדרגה מוסיפים את הביצה ותמצית הוניל
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד לבצק אחיד
מרדדים חצי מכמות הבצק ומשטחים על תבנית
אופים בחום בינוני כ170 מעלות ל15 דקות
מילוי קרמל :
ממיסים את הסוכר עד שמתקבל קרמל בצע חום בהיר
מוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה
מוסיפים את החמאה ומכבים את האש
מנחים על הבצק האפוי את אגוזי המלך ויוצקים את הקרמל אופים בתנור בחום של 180 מעלות ל15 דקות
מקררים וחותכים את המאפה לריבועים להגשה
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: מלון המלך דוד
שתף את המתכון