חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת בשר חורפית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר עם ירקות בקדרה שיהיה פיקנטי.
קדרת בשר חורפית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר עם ירקות בקדרה שיהיה פיקנטי.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן,
½ ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות,
1 בצל חתוך לקוביות,
1 גזר חתוך לקוביות,
8 תפוחי אדמה קטנים קלופים,
½ כוס אפונה קפואה,
½ כוס פטריות טריות,
2 יח' תיבולית צלי של קנור,
2 יח' תיבולית ים תיכוני של קנור
½ כוס יין אדום
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר שטוח, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים כ- 2 דקות. מוסיפים את תפו"א, הבצל והגזר וממשיכים לאדות. מוספים את היין והתיבוליות ומערבבים עד שהתיבוליות נמסות. מוסיפים 2 כוסות מים טועמים ומתבלים במידת הצורך במלח ופלפל שחור (רק אם דרוש), לכסות את הסיר ולבשל כ- ½ 1 שעות. כ- ¼ לפני סוף הבישול, יש להוסיף את הפטריות והאפונה.
מגיש: m73
מקור: קנור
שתף את המתכון