הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן,
½ ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות,
1 בצל חתוך לקוביות,
1 גזר חתוך לקוביות,
8 תפוחי אדמה קטנים קלופים,
½ כוס אפונה קפואה,
½ כוס פטריות טריות,
2 יח' תיבולית צלי של קנור,
2 יח' תיבולית ים תיכוני של קנור
½ כוס יין אדום
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר שטוח, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים כ- 2 דקות. מוסיפים את תפו"א, הבצל והגזר וממשיכים לאדות. מוספים את היין והתיבוליות ומערבבים עד שהתיבוליות נמסות. מוסיפים 2 כוסות מים טועמים ומתבלים במידת הצורך במלח ופלפל שחור (רק אם דרוש), לכסות את הסיר ולבשל כ- ½ 1 שעות. כ- ¼ לפני סוף הבישול, יש להוסיף את הפטריות והאפונה.
מגיש:
מקור: קנור
שתף את המתכון