הוראות הכנה
מרכיבים
2 ברווזים
150 מ"ל דבש
1 כף רוטב סויה
2 כפות יין אדום מתוק
3 פלפליםאדומים יבשים חריפים כתושים
1 כף גרגרי כוסברה
1 כפית כמון
2 תרמילי הל
2 שיני שום קלופות
מלח
אופן ההכנה
מרסקים את הפלפלים, הכמון, ההל והכוסברה במכבד מזון לאבקה. מערבבים את האבקה עם הדבש, הסויה והיין למחית חלקה. מוסיפים לתערובת את שיני השום בשלמותן. ממליחים את הברווזים מבפנים ומבחוץ. מורחים את הברווזים בתערובת (דואגים להשאיר בצד שתי כפות מהתערובת). מניחים את הברווזים בתבנית וצולים אותם בתנור שחומם מראש ל-190-200 מעלות לקבלת גוון זהוב כהה (כעשרים דקות). מוציאים ומניחים להמטנן בחוץ כרבע שעה. מורחים שוב בתערובת שהשארנו בצד ומחזירים לתנור לעוד עשר דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: שף מרק אברלאן
שתף את המתכון