הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם בשר כבש ובקר טחון
50 גרם צנובר
בצל מטוגן חתוך דק
3 כפות רסק עגבניות
רסק רימונים 4 כפות
בצק שמרים [ רגיל] מחולק ל20 כדורים קטנים
אופן ההכנה
משטחים כל כדור בצק לעיגול בקוטר צלחת בינונית [ פיתה]
מורחים רסק עגבניות , רסק רימונים , מפזרים בצל ומניחים ל15 דקות
מטגנים את הבשר קלות עד הזהבה זורים פלפל שחור ושן שום כתוש ומערבבים היטב
מוסיפים כף בשר על כל "פיתה" ומעל לכל זורים צנובר
מעברים לתנור עד הזהבת ה"פיתה"
בתאבון
מגיש:
מקור: ניסים רסר מיטבח
שתף את המתכון