הוראות הכנה
מרכיבים
6 מלווח מטוגן עד הזהבה
למילוי :
200 גרם קוקוס
10 כפות דבש
כף מיץ לימון
חצי כוס בוטנים קצוצים וקלויים
קורט קינמון
2 מסמרי ציפורן כתושים
לרוטב:
2 גבעי יוגורט
3 כפות דבש
2 טיפות תמצית מי ורדים
אופן ההכנה
קולים את הקוקוס עד שמזהיב
להכנת הרוטב :
מערבבים היטב את כל החומרים
שמים במחבת את הדבש והלימוןהקינמון והציפורן ומחממים על אש נמוכה
טובלים את עלי המלווח משני הצדדים טובליםבקוקוס מפזרים בוטנים ובצלחת הגשה עם רוטב
היוגורט
בתאבון
מגיש:
מקור: שף אזולאי
שתף את המתכון