הוראות הכנה
מרכיבים
חצילים תלוי בגודל התבנית 4
600 גר בשר טחון
3 בצלים
2-3 עגבניות קלופות ללא גרעינים
4 תפוחי אדמה במקרו
רביחה
2 כפות קמח
1/4 חמאה
2 כוסות חלב או מים
1 שמנת או 1 יוגורט
2-3 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לחתוך כל חציל ל4 להשרות במים ומלח שעתיים.ללמרוח בשמן
לטגן בתנור חם מאוד עד שמחליף צבע
מלית בשר-לטגן בצל להוסיף את הבשר להוסיף את העגבניות להוציא את הזרעים
להמשיך לטגן עד שכל הנוזלים מתאיידים
לסדר את החצילים שורה ראשונה שורה שנייה תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות שורה שלישית בשר
שורה רביעית חצילים.
לאפות בתנור 180 מעלות מכוסה בנייר כסף 3/4 שעה להוציא מהתנור
להוסיף את הרביחה
להכין רביחה2 כפות קמח 1/4 חמאה כשמתחיל לרתוח להוסיף בהדרגה 2 כוסות נוזלים
שיהיה דליל להוציא מהאש ולהוסיף
להוסיף שמנת או יוגורט מוסיפים 2-3 ביצים.
מורחים מעל החצילים מחזירים לתנור עד שהרביחה נעשת שחומה.(ללא כסוי)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון