הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ליטר חלב
2 כפות קורנפלור
שורש סחלב
חצי ליטר שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
מעט מי ורדים
אופן ההכנה
מרתיחים את החלב מנמיכים להבה מוסיפים את הוקרנפלור ושורש הסחלב
בוחשים ומבשלים כ4 דקות מוצאים מיד את שורש הסחלב כדי למנוע מרירות יתר
מוסיפים את השמנת ובוחשים היטב ממשיכים לבשל כ8 דקות עד שהתערובת סמיכה
מוסיפים את הסוכר ומי הורדים מכבים את האש ויוצקים ללכלי הגשה מצננים
ומעבירים למקרר לשעה
בתאבון
מגיש:
מקור: סמיר מוטראן
שתף את המתכון