הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה אטריות אורז סיניות
כוס וחצי מי ורדים
2 כוסות סוכר
מים סירופ מייפל
אופן ההכנה
מבשלים את האטריות עד ריכוך [כ5 דקות]
מסננים ושוטפים במים קרים חותכים לרצועות של כ5 ס"מ
מעבירים את האטריות לקערה גדולה מוסיפים מים עד כיסוי האטריות ומוסיפים 2 כוסות סוכר
מערבבים היטב עד המסת הסוכר מוסיפים את מי הורדים
מערבבים היטב ומעבירים את התערובת לכלי אחסנה בהקפאה למשך 4 שעות עד קבלת ברד
להגשה :
בצלוחית פלודה ומעט סירופ מייפל
בתאבון
מגיש:
מקור: חבושה
שתף את המתכון