הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות סוכר , 2 כפות גלטין , 2 כפות קורנפלור , חצי כוס מים חמים , חצי כוס מים קרים
חצי ספל אגוזים או פיסטוקים , חצי כפית גרידת לימון , כף מיץ לימון , 2 טיפות מי ורדים
אופן ההכנה
מערבבים את הגלטין והקורנפלור במים קרים ומערבבים היטב כדי שלא יווצרו גושים
את המים החמים מרתיחים בסיר עם הסוכר גרידת הלימון מיץ הלימון ומי הורדים עד קבלת
סירופ מוסיפים את תערובת הגלטיו ומרתיחים כ2 דקות מוסיפים את האגוזים או הפיסטוק
לתערובת
יוצקים לתבנית על מנת שתתקבל שיכבה של כ2 ס"מ מצננים וחותכים לקוביות מאבקים באבקת
סוכר
בתאבון
מגיש:
מקור: תמי אברהמי
שתף את המתכון