הוראות הכנה
מרכיבים
450 גרם קמח
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שטוחה סודה לשתייה
75 גרם צימוקים
4-5 ענפי רוזמרין קצוצים
40 מ"ל ריוויון
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח, המלח והסודה לשתייה. מוסיפים את הצימוקים והרוזמרין.
יוצרים גומחה בבצק. שופכים את הריוויון ולשים מהקצוות כלפי פנים עד לקבלת בצק אחיד.
מניחים את הבצק על משטח מקומח ויוצרים כדורים בגודל הרצוי.
מניחים אותם בקופסאות שימורים ( ניתן להכין כיכר אחד) ויוצרים חריצים X במרכז הבצק ( בחלק העליון שרואים).
אופים בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות במשך 15 דקות. מנמיכים את החום ל-200 מעלות וממשיכים לאפות עוד 20 -30 דקות.
מגיש:
מקור: צחי בוקששתר
שתף את המתכון