הוראות הכנה
מרכיבים
קילו תפוז ננסי [ קונקווט}
שלשת רבעי קילו סוכר
2 כוסות מיץ תפוזים רגיל
3 נעצי ציפורן
מלח
אופן ההכנה
דוקרים את הפרי במזלג ומשרים במשך לילה במים ומלח [ שליש כוס מלח לליטר מים ]
רוחצים במים טריים ומרתיחים במים לפחות פעמיים כדי להוציא את המרירות
מרתיחים את הסוכר ומיץ התפוזים מכניסיפ את התפוז הננסי והציפורן ומבשלים עד שמסמיך
מעבירים לצנצנת
להגשה ניתן לגלגל המעט סוכר
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון