הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו קמח מלא מנופה היטב
2 כפות שמן
50 גרם אגוזי מלך
שקית אבקת אפיה
ביצה
2 בננות בשלות
2 כוסות חלב
קורט מלח
קורט סוכר
אופן ההכנה
מועכים את הבננות ומערבבים את הבננות החלב הסוכר והמלח והשמן היטב
קוצצים את האגוזים מערבבים עם הקמח ואבקת האפיה ומוסיפים לתערובת הבננות
מערבבים היטב עד קבלת בצק רך
מכינם מבצק לחמניות בגודל אחיד [ עגול או אצבע ]
ואופים בתבנית אפיה מכוסה בנייר אפיה בחום של 200 מעלות עד שהלחמניות מזהיבות
בתאבון
מגיש:
מקור: אוסנת ,גיל
שתף את המתכון