הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 תפוחי אדמה (1 ק"ג)
מלח ופלפל
120 גרם חמאה
2 כפות שמן
אופן ההכנה
1. קולפים את תפוחי האדמה ומגררים על מגררת גסה. מעבירים לקערה, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים.
2. מחממים במחבת רחבה מחצית מהחמאה וכף שמן. מוסיפים למחבת מחצית מתערובת תפוחי האדמה ומהדקים היטב לשכבה אחידה.
3. מטגנים כ 6 דקות, עד שהצד התחתון והשוליים משחימים. הופכים לצד השני ומטגנים 6 דקות נוספות. באותה דרך מכינים גם את הלביבה השנייה. מגישים חם.
מגיש:
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון