חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רושתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעין לביבת תפוחי אדמה
רושתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעין לביבת תפוחי אדמה
הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 תפוחי אדמה (1 ק"ג)
מלח ופלפל
120 גרם חמאה
2 כפות שמן
אופן ההכנה
1. קולפים את תפוחי האדמה ומגררים על מגררת גסה. מעבירים לקערה, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים.
2. מחממים במחבת רחבה מחצית מהחמאה וכף שמן. מוסיפים למחבת מחצית מתערובת תפוחי האדמה ומהדקים היטב לשכבה אחידה.
3. מטגנים כ 6 דקות, עד שהצד התחתון והשוליים משחימים. הופכים לצד השני ומטגנים 6 דקות נוספות. באותה דרך מכינים גם את הלביבה השנייה. מגישים חם.
מגיש: m73
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון