הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם שוקולד בישול
1/2 חבילה מרגרינה
1 כוס סוכר
2 בצים שלמות
100 גרם צימוקים
100 גרם פתיתי קוקוס
100 גרם אגוזים קצוצים דק דק
נייר כסף או נייר אפיה לריפוד התבנית
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני.
מרפדים תבנית אפייה בנייר אלומיניום או נייר אפיה (אם משתמשים בנייר אפייה יש לחתוך אותו לגודל התבנית)
ממיסים את השוקולד מעל אדים (סיר בתוך סיר) - כאשר השוקולד נמס יש לשטח אותו על פני כל תבנית האפיה המצופה בנייר האלומיניום או האפייה ולהניח לו להתקרש (לזרוז פעולה הקרישה אפשר להכניס למקרר).
את המרגרינה הסוכר והביצים לערבב במיקסר לעיסה אחת חלקה ולהוסיף את הצימוקים, פתיתי הקוקוס והאגוזים.
להוציא את תבנית השוקולד הקרוש מהמקרר ולהניח עליו את כל העיסה בשכבה אחידה.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם לחום בינוני למשך 20 דקות.
לאחר 20 דקות מוציאים את התבנית וכשהעוגה עדיין חמה יש לחתוך לקוביות (או משולשים) לפי הגודל שנבחר - ולהשאיר לקירור (שוב, לזרוז הפעולה אפשר להכניס למקרר)
כשהעוגיות התקררו והתקשו יש להסיר את נייר האלומיניום או האפייה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון