הוראות הכנה
מרכיבים
2 פיתות עירקיות
2 כדורי גבינת מוצרלה
2 עגבניות [ רצוי מסוג תמר ]
10 עלי בזיליקום
2 כפות חמאה
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מורחים חמאה על הפיתות פורסים דק את העגבניה ומפזרים מנחים חתיכות מוצרלה על העגבניה קוצצים דק את עלי הבזיליקום ומפזרים מעל לגבינה זורים מלח ופלפל
ומוסיפים גבינה מעל
מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך 5 דקות
מוצאים ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: נסיון ביתי מוצלח
שתף את המתכון