חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לפת משומרת בסירופ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לפת משומרת בסירופ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קילו וחצי לפת קלופה וחתוכה לקוביות בגודל 3 ס"מ
קילו סוכר
חצי ליטר מים
מיץ מלימון אחד
4 רצעות קליפת לימון
75 גרם שורש גנגיר טרי חתוך לקוביות קטנות
4 כפיות ברנדי
אופן ההכנה
מרתחים את הלפת במים מנמיכים את האש למשך 10 דקות
מחליפים את המים וחוזרים על הפעולה ל10 דקות נוספות
מסננים את המים
מכינים סירופ:
מרתיחים סוכר מים מיץ וקליפת לימון מערבבים עד שהסוכר נמס
מצננים מעט מוסיפים את הלפת והגנגיר ומרתיחים פעם נוספת מנמיכים את האש
ומבשלים כ שעתיים עד שהלפת מקבלת שקיפות
מוצאים את הלפת לצנצנת מעוקרת וממשיכים להרתיח את הנוזלים בסיר ל5 דקות נוספות
מעבירים את הנוזלים לצנצנת ומוסיפים 4 כפיות ברנדי
מכסים
מצננים ושומרים במקרר
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: שוורץ
שתף את המתכון