הוראות הכנה
מרכיבים
פילה בקר פרוס דק
1 גמבה אדומה
1 ירוקה
1 צהובה
1 בצל גדול
כפית פלפל שאטה גרוס
5 כפות סויה
4 כפות חומץ
4 כפות סוכר לבן/חום
כף רוטב כרמל
מלח
פלפל שחור
4 כפות שמן
אופן ההכנה
מחממים ווק/מחבת לחום מירבי.מוסיפים 2 כפות שמן ומחממים עד שעולה עשן.
מכניסים את הבשר ומקפיצים עד לסגירתו.מורידים את הבשר לקערה.
חותכים את הגמבה הפלפלים והבצל לרצועות ומכניסים למחבת מקפיצים עד לקבלת שקיפות ומוסיפים את הבשר חזרה.
מקפיצים עןד כשתי דקות ומוסיפים את הרטבים והתבלינים
אפשר להסמיך את הרוטב בעזרת כף קורנפלור ב 1/4 כוס מים.
להגיש עם אורז.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון