חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מתכון בסיסי לבצק לקיש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק בסיסי לקיש מסורתי צרפתי ששינה את פניו למנות אישיות brממולאות באופנים שונים
מתכון בסיסי לבצק לקיש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק בסיסי לקיש מסורתי צרפתי ששינה את פניו למנות אישיות brממולאות באופנים שונים
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
200 גרם מרגרינה
חצי כוס מים
למילוי בסיסי :
250 מ"ל שמנת מתוקה
3 ביצים
קורט אגוז מוסקט
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי הבצק ולשים עד קבלת בצק אחיד
מרדדים וקורצים ע"י כוס עיגולים ממלאים בכפית מהמילוי ויוצרים ע"י קיפול כלפי פנים קערית
שתגן שהמילוי לא יגלוש
מניחים את הקעריות על תבנית משומנת ואופים בחום של 180 מעלות כ 20 דקות
להכנת המילוי:
לערבב את כל החומרים היטב ולמלות את הקעריות בכפית
להגיש חם בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: אורה רוטנברג
שתף את המתכון