הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
200 גרם מרגרינה
חצי כוס מים
למילוי בסיסי :
250 מ"ל שמנת מתוקה
3 ביצים
קורט אגוז מוסקט
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי הבצק ולשים עד קבלת בצק אחיד
מרדדים וקורצים ע"י כוס עיגולים ממלאים בכפית מהמילוי ויוצרים ע"י קיפול כלפי פנים קערית
שתגן שהמילוי לא יגלוש
מניחים את הקעריות על תבנית משומנת ואופים בחום של 180 מעלות כ 20 דקות
להכנת המילוי:
לערבב את כל החומרים היטב ולמלות את הקעריות בכפית
להגיש חם בתאבון
מגיש:
מקור: אורה רוטנברג
שתף את המתכון