הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח מנופה
שקית אבקת אפיה
2 כפות סוכר
2 ביצים
2 גבעי אשל
שמן לטיגון עמוק
חצי כוס ריבה עפ"י הטעם
חצי כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה
שמים את הקמח בקערה מוסיפים אבקת אפיה סוכר ביצים אשל ומערבבים היטב עד קבלת
מירקם תערובת דליל
מחממים את השמן בסיר עמוק בוזקים כף תערובת לשמן החם עד הזהבה בשני הצדדים
מוצאים מזריקים את הריבה מפזרים אבקת סוכר ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון