חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות נהדרות בטעם הל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עגיות נהדרות למישלוח חבילות לחיילים וגם למילואים ! br
עוגיות נהדרות בטעם הל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עגיות נהדרות למישלוח חבילות לחיילים וגם למילואים ! br
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח מנופה היטב
300 גרם חמאה מומסת
חצי כפית הל טחון
כוס סוכר
50 גרם שקדים או בוטנים
אופן ההכנה
שמים את הקמח החמאה ההל והסוכר ומערבבים היטב עד קבלת בצק אחיד
מחלקים את הבצק ל20 כדורים מעבירים לתבנית אפיה משומנת
לוחצים מעט על החלק העליון של הכדור כדי לשטחו מעט
נועצים בוטן או שקד לרוחב הכדור ומניחים בצד ל כחצי שעה
מעבירים לתנור ואופים ב180 מעלות כ 25 דקות
משחררים מהתבנית ומצננים
העוגיות בהירות וטעימות להפליא
התאבון!
מגיש: עוזרד
מקור: ניסים רסר מטבח
שתף את המתכון