הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח מנופה היטב
300 גרם חמאה מומסת
חצי כפית הל טחון
כוס סוכר
50 גרם שקדים או בוטנים
אופן ההכנה
שמים את הקמח החמאה ההל והסוכר ומערבבים היטב עד קבלת בצק אחיד
מחלקים את הבצק ל20 כדורים מעבירים לתבנית אפיה משומנת
לוחצים מעט על החלק העליון של הכדור כדי לשטחו מעט
נועצים בוטן או שקד לרוחב הכדור ומניחים בצד ל כחצי שעה
מעבירים לתנור ואופים ב180 מעלות כ 25 דקות
משחררים מהתבנית ומצננים
העוגיות בהירות וטעימות להפליא
התאבון!
מגיש:
מקור: ניסים רסר מטבח
שתף את המתכון