הוראות הכנה
מרכיבים
כוס אורז
ליטר חלב
קליפת לימון מגורר מלימון שלם
קורט מלח
חבילה מרגרינה
4 ביצים
כוס סוכר
אופן ההכנה
מבשלים את האורז במים כ 8 דקות מסננים את המים מוסיפים את החלב
ואת קליפת הלימון והמלח ומבשלים על אש קטנה עד שהאורז ספג את כל הנוזלים
מצננים
מערבבים היטב את המרגרינה החלמונים הסוכר
מוסיפים את האורז המקורר ומערבבים
מקציפים את החלבונים עם כף סוכר עד קשיות
מערבבים בעדינות עם האורז מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ20 דקות בחום בינוני
מגישים חם או קר
בתאבון
מגיש:
מקור: סבתא נגיבה
שתף את המתכון