הוראות הכנה
מרכיבים
בצק
1 כוסית חלב
1 כוסית שמן
1 כוסית חמאה מומסת
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
קמח עד שהבצק רך
מילוי
1 קג דלעת
100 גר אגוזים
1 כוס סוכר
מעט מים
קינמון
אבקת סוכר
אופן ההכנה
ערב קודם מכינים את הבצק מכניסים למקרר
מילוי
לחתוך את הדלעת להוסיף מעט מים1 אחרי שמתרכך להוסיף כוס סוכר
לבשל עד שנשאר ללא נוזלים (עד שרואים את תחתית הסיר)
להוסיף אגוזים וקינמון. להכניס לילה למקרר
למחרת לפתוח את הבצק להכין עגולים עם כוס דקה
להכניס מילוי לסגור בצורת סהר.
להכניס בתנור ב 220 מעלות
כמצואים מהתנור מפזרים עליהם אבקת סוכר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון