חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניות רולדין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופגנית בסיס של רולדין brבהמשך אוסיף את הציפויים והמילוי המיוחד
סופגניות רולדין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופגנית בסיס של רולדין brבהמשך אוסיף את הציפויים והמילוי המיוחד
הוראות הכנה
מרכיבים
קילו קמח [ רצוי להשתמש בקמח החדש עם המשפרים ] [ שטיבל 2 ]
חצי כוס סוכר
50 גרם שמרים טריים
כפית מלח
חצי כוס שמן
2 ביצים
2-3 כוסות מים קרים מאוד
אופן ההכנה
מכניסים את כל המיצרכים למיקסר ולשים עם וו הלישה במהירות איטית כ 4 דקות ואחר כך מגבירים את המהירות ל 7 דקות נוספות
מתפיחים את הבצק בקערה מכוסה ל20 דקות
יוצרים מהבצק כדורים בגודל קלמנטינה ושוב מתפיחים עד שהכדורים תופחים ב50 אחוז
מחממים שמן לטמפרטורה של 180 מעלות אש בינונית גבוהה
מכניסים את הכדורים לשמן עד שיצופו ולא יגעו אחד בשני
מטגנים כ 3 דקות בכל צד ומעבירים למגבת נייר לספיגת השמן
מפזרים אבקת סוכר ומזרקים את חומרי המילוי [ ריבה ,שוקולד , וכו]
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: רולדין
שתף את המתכון