הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
4 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות בגודל בינוני
2 בצלים סגולים חתוכים לרצועות
לרוטב:
2 כפות סויה
1-2 כפות דבש
1 כפית חרדל דיז´ון גרגרים
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
+ מבשלים את הבטטות עד לרמת "אל דנטה". מסננים ומצננים.
+ במחבת, מטגנים לקבלת צבע זהוב את הבצלים.
+ מערבבים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול. מערבבים בעדינות ומגישים.
(מומלץ להכניס לכלי רחב עם מכסה, ולנער בעדינות).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון