הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם בוטנים קלופים לא קלויים
שלשת רבעי כוס שמן זית
8 שיני שום בינוניות קלופות
3 פרוסות לחם לבן ללא קרום
3 כפות מיץ לימון טרי
אופן ההכנה
משרים את הבוטנים במים רותחים למשך שעה מסננים ומייבשים במגבת נייר
מחממים במחבת 2 כפות שמן ומטגנים קלות את השום
מעבירים את השום והבוטנים למעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים למחית חלקה
שורים את פרוסות הלחם במים עד התרכות סוחטים ומוסיפים לתערובת הבוטנים מוסיפים את יתרת השמן ומיץ הלימון ומעבדים למימרח חלק
שומרים במקרר
מגיש:
מקור: לישינסקי
שתף את המתכון