הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם שקדים קלופים מולבנים
250 גרם גרעיני חמניות קלופים ומבוררים
2 כפות חמאה
כף שורש חזרת מגורר [ ניתן להשתמש בחצי כף חזרת מעובדת קנויה ]
חצי כפית כורכום טחון
חצי כפית מלח [ לאניני טעם ניתן להשתמש בכף ערק במקום]
2 טיפות טבסקו
מיץ מילימון אחד
אופן ההכנה
קולים את השקדים במחבת ללא שמן ומצננים
במעבד מזון עם סכין פלדה מעבדים את השקדים והחמניות לאבקה דקה מנפים לקערה [עדיפות למטחנת קפה]
מוסיפים את החמאה והטבלינים וטורפים לתערובת אחידה מוסיפים את מיץ הלימון
לפי הטעם לקבלת מימרח חלק
מאחסנים בצנצנת מעוקרת המימרח ישמר לאורך זמן
בתאבון
מגיש:
מקור: לישינסקי
שתף את המתכון