הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' רצועות סלמון מעושן
1/2 אבוקדו
1 כף לימון
16 חסילונים מבושלים למחצה ומקולפים
ביצי קוויאר אדום לקישוט
שמיר טרי לקישוט
אופן ההכנה
חותכים את רצועות הסלמון בצורת משולשים בגודל 3X5 ס"מ
מסירים את הגלעין מחצי האבוקדו, חותכים לשניים ומסירים את הקליפה
מחלקים כל רבע אבוקדו לארבע או חמש רצועות ומחלקים כל רצועה לשניים
יוצקים את מיץ הלימון מעל האבוקדו.
מגלגלים את האבוקדו ברצועות הסלמון
מגלגלים את רצועות הסלמון בחסילונים
מעטרים את הגלילים בקוויאר האדום ומעט שמיר מלמעלה
אם לא מגישים מיד יש לעטוף בניילון ולאכסן במקרר.
מגיש:
מקור: le cordon bleu
שתף את המתכון