חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילי סלמון, חסילונים ואבוקדו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעולה
גלילי סלמון, חסילונים ואבוקדו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעולה
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' רצועות סלמון מעושן
1/2 אבוקדו
1 כף לימון
16 חסילונים מבושלים למחצה ומקולפים
ביצי קוויאר אדום לקישוט
שמיר טרי לקישוט
אופן ההכנה
חותכים את רצועות הסלמון בצורת משולשים בגודל 3X5 ס"מ
מסירים את הגלעין מחצי האבוקדו, חותכים לשניים ומסירים את הקליפה
מחלקים כל רבע אבוקדו לארבע או חמש רצועות ומחלקים כל רצועה לשניים
יוצקים את מיץ הלימון מעל האבוקדו.
מגלגלים את האבוקדו ברצועות הסלמון
מגלגלים את רצועות הסלמון בחסילונים
מעטרים את הגלילים בקוויאר האדום ומעט שמיר מלמעלה
אם לא מגישים מיד יש לעטוף בניילון ולאכסן במקרר.
מגיש: gilai
מקור: le cordon bleu
שתף את המתכון