חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק איטריות אורז תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק טעים להפליא brניתן להחליף את ירכיים בכנפיים. brלא חייבים את הממרח החריף למי שאינו אוהב.
מרק איטריות אורז תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק טעים להפליא brניתן להחליף את ירכיים בכנפיים. brלא חייבים את הממרח החריף למי שאינו אוהב.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ירכי שוק בינוניים
100 גרם אטריות אורז
חופן נבטים
3 עלי כרוב סיני חתוך גס
4 גבעולי בצל ירוק חתוך גס
6 גבעולי כוסברה קצוצים דק
1 גבעול סלרי חותך גס
30 גרם בוטנים קלויים כתושים
4 שיני שום קצוצות מטוגנות עד להשחמה קלה
סויה בהירה
ממרח חריף תאילנדי (פלפל חריף סודני+שמן , טחון יחד)
סוכר
מלח
אופן ההכנה
מבשלים את הירכיים כשעה בתוך סיר מכוסה ובו 1.5 ליטר מים ו-1/2 כפית מלח על אש נמוכה
מוציאים מהסיר את העוף, מפרקים את הבשר מהעצם ושמים בצד.
מוסיפים לציר את הסלרי והכרוב הסיני, מתבלים במעט סויה ממרח החריף 3 כפיות סוכר.
חולטים את האטריות בציר ושמים בקערה, מעל שמים את הנבטים, הבצל הירוק והעוף
יוצקים את המרק והירק שבתוכו ומעל מעטרים בבוטנים, בכוסברה קצוצה ובשום מטוגן.
מגיש: gilai
מקור: שף מסעדת הצופיה אילת
שתף את המתכון