חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים ברוטב עגבניות פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ישנם הרבה מרשמים לחצילים ברוטב עגבניות המרשם הזה אהוב br עלי בגלל צרוף הטעמים הפיקנטי.
חצילים ברוטב עגבניות פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ישנם הרבה מרשמים לחצילים ברוטב עגבניות המרשם הזה אהוב br עלי בגלל צרוף הטעמים הפיקנטי.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים בינוניים
200 גרם רסק עגבניות (2 אריזות קטנות)
1/2 כוס קטשופ
1 בצל קטן
1-2 ס"מ שורש זנגביל מגורד דק
2 שני שום
1 כף מחוקה סוכר לבן
1 כף רוטב טריאקי
1 כף רוטב ווסטרשייר
קורט פלפל שחור טחון טרי
3 עלי דפנה
½2 כוסות מים
1 כף שמן זית לטיגון הבצל
ספריי שמן זית לטיגון החצילים
מלח גס להשריית החצילים.
אופן ההכנה
שוטפים את החצילים ומורידים את העוקץ. חותכים לפרוסות לאורך בעובי כ-1 ס"מ (אפשר לקלף את החצילים - אך יחד עם הקליפה - הפרוסות נשארות שלמות עד גמר הבשול ) פורסים על מגש גדול ,שיכיל את כל הפרוסות - מפזרים מספר גרגרי מלח גס על כל פרוסה משני צדדיה ומשאירים לנוח 1/2 שעה (להוצאת נוזלים ומרירות). שוטפים היטב את פרוסות החצילים לאחר ההשרייה , מנגבים במגבות ניר ומטגנים בספריי שמן על מחבת פסים לסטקים עד קבלת פסי צריבה משני הצדדים. להפוך בזהירות את הפרוסות בזמן הטיגון כדי לשמור על צורתן. אחרי הטיגון להניח על מגבות נייר לספיגת עודף שמן. לחתוך את הבצל לרבועים קטנים ולטגן עם כף שמן זית על מחבת קטנה עד השחמה קלה ולהוסיף לחצילים בסיר.
במקביל להכין את רוטב העגבניות עם כל המרכיבים לעיל עד שהחצילים מוכנים להוסיף את פרוסות החצילים בשכבות בתוך הרוטב ולהוסיף ½2 כוסות מים עד גובה השכבה העליונה.
לבשל 15 דקות מן הרתיחה על אש קטנה בסיר מכוסה.
להוציא את פרוסות החצילים ולסדר להגשה לפזר מעט רוטב מלמעלה.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון