חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הפיצה שלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפיצה הזו זוכה למחמאות מכל טועם brנסו ותגיבו
הפיצה שלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפיצה הזו זוכה למחמאות מכל טועם brנסו ותגיבו
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
1 ק"ג קמח
1 שמרית
2 כפות שמן זית כתית מעולה
סוכר
מלח
מים פושרים (להקפיד)
ניילון נצמד
לרוטב
1 רסק עגבניות קטן
קופסה של עגבניות מרוסקות
מלח , פלפל שחור , אורגנו
למילוי
1 פלפל חריף
1 פלפל מתוק
1 בצל גדול
1 קופסא טונה קטנה
1 אנשובי
1/2 קופסא טבעות זיתים
גבינה צהובה מגורדת
גבינת פרמזן מגורדת
גבינה מלוחה מגורדת
מעט שמן זית להברשה
שומשום
אופן ההכנה
בקערה מכינים את הבצק
מכסים בניילון נצמד ועוטפים במגבת
נותנים לבצק לתפוח כ 40 דקות
מכינים את הרוטב ע"י ערבוב כל המרכיבים יחד
חותכים את פרטי המילוי לחתיכות קטנות.
מכינים 3 תבניות משומנות
חותכים את הבצק ל 3 חלקים שווים
מרדדים כל חלק ומניחים בתבנית
בעזרת מזלג מחוררים קלות את הבצק
מורחים שמן זית בקצוות וזורים שומשום
יוצקים מהרוטב , מניחים מרכיבים ומפזרים מעל את הגבינות בהתאמה.
חוזרים על הפעולה לגבי שתי התבניות הנותרות
מחממים תנור לחום של 180 מעלות
מכניסים את הפיצה .
מגיש: gilai
מקור: ביתנו הצנוע
שתף את המתכון