חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נבטים מוקפצים בסויה עם שאר ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נבטים מוקפצים בסויה עם שאר ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה נבטים
150 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות
2 גזרים פרוסים אלכסונית דק
1 בצל קטן פרוס
רבע כרוב קטן פרוס
1 פלפל ירוק פרוס
1 ס"מ זנגביל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
שליש כוס רוטס סויה
3 כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק
3 כפות יין אדום
1 כף חומץ אורז
1 כף מירין
2 כפות שמן
1 כף שמן שומשום
אופן ההכנה
בווק מחממים את השמנים. מוסיפים את השום והזנגביל ומקפיצים שניות ספורות. מוסיפים את הבצל ומקפיצים יחד כחצי דקה. מוסיפים את כל הירקות למעט הנבטים ומקפיצים יחד שתי דקות. מוסיפים את הסויה, המירין, היין, החומץ והצ'ילי ומקפיצים יחד שלוש דקות. מוסיפים את הנבטים ומקפיצים עוד כשלוש דקות.
ניתן לאכול חם כתוספת או קר כסלט.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון