חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם אגוזים וגרעינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם אגוזים וגרעינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קילו קמח מלא
כוס סובין
3 כפות שמרים יבשים
כוס שמן זית
2 כפות מלח גס
כף סוכר
כוס אגוזי מלך קצוצים גס
כוס גרעיני חמניה
2 כפות זרעי קימל
מים פושרים
אופן ההכנה
בקערת מיקסר מערבלים את הקמח הסובין השמרים הסוכר מערבלים ומוסיפים כ 3 כוסות מים
בהדרגה מערבלים כ 15 דקות מוסיפים את השמן והמלח האגוזים החמניותוהקימל ומערבלים
דקה נוספתמתפיחים כשעה עד שהבצק מכפיל את ניפחו
מחלקים את הבצק ל6 חלקים שווים ומסדרים בתוך תבנית אינגליש קייק ומתפחים 20 דקות נוספות
אופים בתנור שחומםל 230 מעלות למשך 20 דקות מנמיחים את החום ל180 מעלות ל35 דקות נוספות
מצננים ומגישים בתאבון!
מגיש: עוזרד
מקור: מה הטעם שלך פלאפון
שתף את המתכון