הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
½ כוס סוכר.
2 חלמוני ביצה.
¼ כוס ברנדי (אפשר מים).
חבילת מרגרינה עם מלח.
12.5 כוסות קמח.
למלית
כוס סוכר.
כוס מים.
כף תמצית וניל.
3 כוסות אגוזים קצוצים דק.
2 כפות מיץ תפוזים.
קליפת תפוז מגורדת.
100 גרם צימוקים.
אופן ההכנה
לשים בצק מכל הרכיבים ושמים בקירור למשך הלילה.
יש לכסות בניילון על מנת למנוע התייבשות הבצק.
בחלבוני הביצים משתמשים כדי להדביק את אוזני ההמן.
מרתיחים מים וסוכר בסיר קטן, עד שהסוכר נמס לגמרי.
מוסיפים את האגוזים והצימוקים תוך כדי בחישה.
מבשלים כדקה, מסירים מהאש ומוסיפים מיץ וקליפת תפוז.
מצננים היטב לפני המילוי.
אופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון